Πώς θα επιλέξετε τον κατάλληλο θεραπευτή μασάζ (Μέρος Α)

Στο Massage Joy σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές τα οφέλη των θεραπειών μασάζ για τη συνολική υγεία. Ήρθε η στιγμή, να μοιραστούμε μαζί σας και πόσο σημαντική είναι η επιλογή του κατάλληλου θεραπευτή μασάζ για να είστε σε θέση ν’ απολαύσετε πλήρως τα ευεργετικά οφέλη της εκάστοτε θεραπείας. 

Το μασάζ εκτός από τρόπος θεραπείας, ανακούφισης από το στρες, αποκατάστασης τραυματισμών και πολλά άλλα, είναι και μια μέθοδος επικοινωνίας. Όπως δεν επικοινωνούν όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο, έτσι και κάθε θεραπευτής μασάζ προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία στον αποδέκτη. Η εύρεση ενός θεραπευτή του οποίου οι δεξιότητες, ο τρόπος και η προσέγγιση είναι συμβατά με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας μπορεί να πάρει χρόνο, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι βέβαιο ότι θα σας εξασφαλίσει μεγαλύτερη άνεση και χαλάρωση.

Γιατί χρειάζεστε ένα μασάζ;

Αρχικά, εξετάστε τους λόγους που αναζητάτε μία θεραπεία μέσω του μασάζ. Είστε ενεργός αθλητής που αναζητάτε σταθερές θεραπείες για τη βελτιστοποίηση της απόδοσής σας; Αναρρώνετε από κάποιο τραυματισμό; Βιώνετε συχνά έντονο στρες ή δυσφορία; Μήπως θέλατε απλώς να ξεφύγετε για λίγο και να επαναφέρετε την ισορροπία στην ενέργειά σας; Αυτές και άλλες πολλές ερωτήσεις, απαντώνται σε διαφορετικούς τύπους θεραπειών μασάζ

Κάθε τύπος μπορεί να αντιμετωπίσει διαφορετικές ανησυχίες και μπορεί να διαπιστώσετε ότι δύο τρόποι αλληλοσυμπληρώνονται για να σας προσφέρουν μεγαλύτερη ευεξία. Η κατανόηση του τι θέλετε να αντιμετωπίσετε μέσω του μασάζ θα σας βοηθήσει να περιορίσετε ποιοι τύποι θεραπειών είναι κατάλληλοι για εσάς και να επιλέξετε έναν επαγγελματία που παρέχει αυτό το είδος θεραπείας. Εάν δεν είστε σίγουροι ποια θεραπεία θα είναι η καλύτερη για εσάς, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με τους εξειδικευμένους θεραπευτές του Massage Joy που θα σας καθοδηγήσουν. 

Αναζητήστε έναν πιστοποιημένο θεραπευτή

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να βρείτε έναν επαγγελματία μασάζ που γνωρίζει την εκάστοτε εξειδικευμένη τεχνική προσφέρει, διαθέτει τη σχετική εμπειρία και ασφαλώς, είναι διαπιστευμένος θεραπευτής για τη δουλειά που προσφέρει. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, όπου κι αν κάνετε αναζήτηση θεραπευτών, να βεβαιωθείτε ότι ο θεραπευτής που θα επιλέξετε διαθέτει την κατάλληλη πιστοποίηση. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι θεραπευτές της ομάδας του Massage Joy είναι πλήρως καταρτισμένοι στις ειδικές τεχνικές που προσφέρουν και διαθέτουν τόσο την κατάλληλη πιστοποίηση, όσο και την απαιτούμενη εμπειρία για να είναι σε θέση ν’ ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε θεραπευόμενου.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.

Στο Massage Joy μπορείτε να απολαύσετε κάθε τεχνική μασάζ της αρεσκείας σας, σε τακτική ή μη βάση. Εμπιστευτείτε τους έμπειρους και εξειδικευμένους θεραπευτές μας, κλείνοντας την πρώτη σας συνεδρία από την άνεση του σπιτιου σας.