ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ο πιο φυσικός τρόπος για ένα δέρμα που ακτινοβολεί υγεία & ομορφιά. Ο καθαρισμός του δέρματος και η επιδερμική αναζωογόνηση, το βοηθούν να αναπνεύσει προσφέροντας στο δέρμα μία φυσική τόνωση, από έξω προς τα μέσα, που ακτινοβολεί από μέσα προς τα έξω

Ο πιο φυσικός τρόπος για ένα δέρμα που ακτινοβολεί υγεία & ομορφιά

Το δέρμα μας έχει την ικανότητα να απορροφά τα στοιχεία που του δίνουμε μέσα από έλαια και κρέμες. Ωστόσο, πολλές φορές παράγοντες όπως ορμονικές διαταραχές, ρύπανση του περιβάλλοντος, διατροφή, μπλοκάρουν το δέρμα, φράζουν τους πόρους, δεν του «επιτρέπουν» να αναπνεύσει, να αποβάλλει ό,τι του είναι περιττό και να προσλάβει ουσίες που θα το ωφελήσουν.

Ο καθαρισμός του δέρματος και η επιδερμική αναζωογόνηση, το βοηθούν να αναπνεύσει προσφέροντας στο δέρμα μία φυσική τόνωση, από έξω προς τα μέσα, που ακτινοβολεί από μέσα προς τα έξω. Οι θεραπευτές του Massage Joy ξεκινούν την ιεροτελεστία του μασάζ προσώπου και σώματος με την πιο κατάλληλη προετοιμασία: επιδερμική απολέπιση με τη χρήση πιστοποιημένων οργανικών ή και φυτικών καλλυντικών -ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου.

Στη συνέχεια, με τη δύναμη επιλεγμένων τεχνικών μασάζ, με κυκλικές κινήσεις μεγάλου και μικρού εύρους, εστιασμένες σε επιλεγμένα σημεία, βοηθούν τη σταδιακή απορρόφηση των καλλυντικών προϊόντων που έχουν επιλεγεί για τον κάθε τύπο δέρματος και για κάθε εξατομικευμένη ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6978115555

Επικοινωνήστε μαζί μας στο