ΜΑΣΑΖ ΚΕΦΑΛΗΣ

Μία μοναδική εμπειρία ψυχικής και σωματικής ανάτασης και ευεξίας. Μία τελετουργία που ακολουθεί απαρέγκλιτους κανόνες, συγκεκριμένες τεχνικές και προϊόντα, έτσι ώστε να αποδίδει και να ευεργετεί τον πελάτη.

Μία μοναδική εμπειρία ψυχικής και σωματικής ανάτασης και ευεξίας

Πιέσεις, μαλάξεις, κινήσεις ήπιες, απαλές και ελεγχόμενα έντονες, εστιασμένες σε σημεία της κεφαλής και του άνω μέρους του σώματος, με τη χρήση αιθέριων ελαίων, διαπερνούν όλο το σώμα προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία όπου το σώμα «συναντά» τις ανάγκες του, ανακαλύπτει ξανά τις επιθυμίες του και βυθίζεται στην απόλαυση που του προκαλούν οι αισθήσεις.

Το μασάζ κεφαλής ενεργοποιεί συγκεκριμένα σημεία στο κεφάλι, τον αυχένα, την περιοχή των ώμων, των χεριών, του άνω μέρους της πλάτης και του στήθους, ώστε το θεραπευτικό άγγιγμα να φτάσει σε κάθε σημείο του σώματος και να φροντίσει ολιστικά τον αποδέκτη του μασάζ. Οι ειδικοί στο μασάζ κεφαλής που προσφέρει το Massage Joy, αντιμετωπίζουν το μασάζ κεφαλής, όπως άλλωστε και όλα τα είδη του μασάζ, σαν πραγματική τελετουργία.

Μία τελετουργία που ακολουθεί απαρέγκλιτους κανόνες, συγκεκριμένες τεχνικές και προϊόντα, έτσι ώστε να αποδίδει και να ευεργετεί τον πελάτη. Μία τελετουργία που για εμάς είναι τρόπος ζωής και επιθυμούμε το ίδιο να γίνει και για εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6978115555

Επικοινωνήστε μαζί μας στο