ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Οι θεραπευτές του Massage Joy εφαρμόζουν με ακρίβεια τις κινήσεις που θα ενεργοποιήσουν την κίνηση της λέμφου εσωτερικά, ενώ εξηγούν στους πελάτες τους την αναγκαιότητα να συνεχίζουν να κινητοποιούνται τόσο οι ίδιοι μέσα από τη γυμναστική όσο και με την εφαρμογή πιέσεων (μασάζ) σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Δραστική κινητοποίηση του σώματος από έξω προς τα μέσα

Το λεμφικό σύστημα του οργανισμού μας, αποτελείται από λεμφαδένες, αγγεία και αδένες, συντελεί στην άμυνα του οργανισμού, την εξισορρόπηση των υγρών και την απορρόφηση του λίπους. Η λέμφος κινητοποιείται με την κίνηση των μυών και σε περίπτωση που δε λειτουργεί σωστά, το σώμα μας αδυνατεί να απομακρύνει τις τοξίνες ή να ανταποκριθεί δραστικά σε εξωτερικές εισβολές και φθορές, οδηγούμενο ακόμη και σε ασθένειες απειλητικές για τη ζωή μας.

Ένας ακόμη τρόπος, εκτός από την κίνηση, για να ενεργοποιείται η λέμφος είναι και μέσα από τις τεχνικές μασάζ. Οι θεραπευτές του Massage Joy γνωρίζουν καλά τόσο την αναγκαιότητα κινητοποίησης της λέμφου, όσο και τους τρόπους που αυτή θα κινητοποιηθεί.

Εφαρμόζουν με ακρίβεια τις κινήσεις που θα ενεργοποιήσουν την κίνηση της λέμφου εσωτερικά, ενώ εξηγούν στους πελάτες τους την αναγκαιότητα να συνεχίζουν να κινητοποιούνται τόσο οι ίδιοι μέσα από τη γυμναστική όσο και με την εφαρμογή πιέσεων (μασάζ) σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6978115555

Επικοινωνήστε μαζί μας στο