ΤΑΪΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Ευεργετικό για τους μύες, τα νεύρα, τη λέμφο, τις αρθρώσεις & τα οστά. Οι θεραπευτές του Massage Joy, γνώστες της ταϊλανδέζικης τεχνικής, υποστηρίζουν με πάθος το συγκεκριμένο είδος βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και της ροής της λέμφου, επιτυγχάνοντας ευελιξία των αρθρώσεων και ενδυνάμωση των οστών.

Ευεργετικό για τους μύες, τα νεύρα, τη λέμφο, τις αρθρώσεις, τα οστά…

Το ταϊλανδέζικο μασάζ χρειάζεται ειδικούς στην εφαρμογή που να γνωρίζουν πολύ καλά όχι μόνο την τέχνη του συγκεκριμένου είδους μασάζ αλλά και πολύ καλά την ανατομία του σώματος, έτσι ώστε κάθε τους κίνηση να παρέχει με ασφάλεια τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το ταϊλανδέζικο μασάζ, χωρίς τη χρήση κανενός προϊόντος, ασκεί πιέσεις, μαλάξεις, κινήσεις μεγάλες και μικρές για να «ασκήσει» τον αποδέκτη, να τον γυμνάσει και να τον χαλαρώσει την ίδια στιγμή, να τον βοηθήσει να αναπνεύσει σωστά, να βελτιώσει την ευκαμψία του, να τεντώσει τους μύες του, να βρει μία νέα στάση σώματος. Ωστόσο, το ταϊλανδέζικο μασάζ είναι κάτι ακόμη περισσότερο.

Βοηθά τη στάση μας απέναντι στην άσκηση και στη ζωή. Είναι ένα «απαιτητικό» μασάζ που μας ζητάει να συμμετέχουμε σε ό,τι κάνουμε, να είμαστε ενεργητικοί αποδέκτες. Οι θεραπευτές του Massage Joy, γνώστες της ταϊλανδέζικης τεχνικής, υποστηρίζουν με πάθος το συγκεκριμένο είδος βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και της ροής της λέμφου, επιτυγχάνοντας ευελιξία των αρθρώσεων και ενδυνάμωση των οστών.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6978115555

Επικοινωνήστε μαζί μας στο