ΜΑΣΑΖ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Με τη δύναμη της αφής και της όσφρησης. Με την ολοκλήρωση του μασάζ, ο αποδέκτης του νιώθει απολύτως αναζωογονημένος, με κυρίαρχη την αίσθηση της φροντίδας και της ευεξίας. Ένα μασάζ που χρωστάτε στον εαυτό σας, όποτε το έχετε ανάγκη.

Με τη δύναμη της αφής και της όσφρησης

Το μασάζ αρωματοθεραπείας χρησιμοποιεί τη δύναμη των αιθέριων ελαίων για να τονώσει, να ηρεμήσει, να χαλαρώσει και να αποτοξινώσει τον οργανισμό, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αποδέκτη. Ο εξειδικευμένος θεραπευτής μασάζ αρωματοθεραπείας του Massage Joy επιλέγει το κατάλληλο αιθέριο έλαιο ακολουθώντας ένα δοκιμαστικό στάδιο εισπνοών όπου ο πελάτης επιλέγει τελικά αυτό που τον κάνει να νιώθει καλύτερα.

Αυτό ακριβώς είναι και το έλαιο που χρειάζεται και με αυτό ξεκινά η ιεροτελεστία μασάζ που ξεκινά από το κεφάλι και καταλήγει στα πόδια, προσφέροντας στον θεραπευόμενο, μία ολιστική ανακούφιση και φροντίδα. Οι μύες ξεκουράζονται, οι αρθρώσεις μαλακώνουν, το δέρμα ενυδατώνεται και το πνεύμα ηρεμεί.

Με την ολοκλήρωση του μασάζ, ο αποδέκτης του νιώθει απολύτως αναζωογονημένος, με κυρίαρχη την αίσθηση της φροντίδας και της ευεξίας. Ένα μασάζ που χρωστάτε στον εαυτό σας, όποτε το έχετε ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6978115555

Επικοινωνήστε μαζί μας στο