ΜΑΣΑΖ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΑ

Τα μυστικά σημεία της ευεξίας, της χαλάρωσης, της θεραπείας. Η εξισορρόπηση των ορμονών και του νευρικού συστήματος που επιφέρει η κινητοποίηση των marmas, θεραπεύει το σώμα και ενεργοποιεί το πνεύμα, οδηγώντας ακόμη και σε πλήρη αναγέννηση του οργανισμού.

Τα μυστικά σημεία της ευεξίας, της χαλάρωσης, της θεραπείας

Στην Αγιουρβέδα, την πανάρχαια ινδική ιατρική, τα marmas, τα ενεργειακά μονοπάτια του σώματος, τα αποκαλούσαν bindu, που στα ινδικά σημαίνει το «κρυμμένο ή μυστικό σημείο». Η ενεργοποίηση των marmas, σα μία πόρτα ή σαν ένα μονοπάτι, οδηγεί στο εσωτερικό φαρμακείο του σώματος, στην περίφημη αυτοίαση.

Το θαυμαστό βιοχημικό εργαστήριο του σώματος, ήσυχο αλλά δραστήριο, λειτουργεί ασταμάτητα για να μεταφράσει και να μεταμορφώσει όλα όσα μας συμβαίνουν. Το άγγιγμα των σημείων marmas ξεδιπλώνει όλες τις απαραίτητες αλλαγές για να τονώσει την εσωτερική μας δυνατότητα για θεραπεία εκ των έσω.

Η εξισορρόπηση των ορμονών και του νευρικού συστήματος που επιφέρει η κινητοποίηση των marmas, θεραπεύει το σώμα και ενεργοποιεί το πνεύμα, οδηγώντας ακόμη και σε πλήρη αναγέννηση του οργανισμού. Αυτό κάνει το μασάζ της Αγιουρβέδα και οι θεραπευτές του Massage Joy γνωρίζουν να το εφαρμόζουν σωστά.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6978115555

Επικοινωνήστε μαζί μας στο