ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

Διαλέξτε από τους επαγγελματίες θεραπευτές μας ανάλογα με το είδος μασάζ που θέλετε να κάνετε στο σπίτι σας. Οι θεραπευτές μας καλύπτουν όλη την γκάμα των πιο γνωστών ειδών massage.

Ρωτήστε μας για τις νέες θεραπεύτριες Μαίρη, Νίκη και Αργυρώ!

ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

Ενθουσιώδης με τις τεχνικές του μασάζ αλλά και με ό,τι καταπιάνεται, η Ανδριάννα εμπνέεται από τις προκλήσεις, εργάζεται σκληρά για να πετύχει τους στόχους της, νιώθει περήφανη με ό,τι κάνει και συνεργάζεται θαυμάσια με άλλους επαγγελματίες, με αίσθημα ευθύνης. Η συμμετοχή της στην ομάδα του MassageJoy της δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξει τις δεξιότητές της και να εφαρμόσει τις γνώσεις της, ανταποκρινόμενη αμέσως στις ανάγκες των πελατών της

Η αφροδιτη έχει δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης από το ΙΕΚ Μαστερ από την οποία αποφοίτησε το 2016.Το 2018 εργάστηκε ως εξειδικευμένη μασέζ κεφαλής σe 5αστερο ξενοδοχείο της Αθηνας συνεχίζοντας παράλληλα τις σπουδές της στον χώρο της αισθητικής

Αεικίνητη, ασταμάτητη, ανεξάρτητη. Η Έλενα ολοκληρώνει ό,τι ξεκινά, δε σταματά να αναζητά νέες εμπειρίες και νέες γνώσεις, παθιάζεται με ό,τι καταπιάνεται και αποδεικνύει στην πράξη ότι the sky is the limit. Στην ομάδα του Massage Joy απογειώνει τις αισθήσεις των πελατών της, ενεργοποιώντας τα κατάλληλα σημεία ώστε να νιώσουν ό,τι έχει ανάγκη το σώμα και η ψυχή τους.

Ο Δημήτρης αποτελεί σημαντική προσθήκη στην ομάδα μας καθώς εξειδικεύεται σε τρία διαφορετικά είδη μασάζ. Απολαύστε στα χέρια του χαλαρωτικό, Deep Tissue και Thai massage. Θα σας προτείνει τη σωστή τεχνική που ταιριάζει στο μυικό πρόβλημα που έχετε και μαζί θα το αντιμετωπίσετε με την εφαρμογή όλων των σύγχρονων θεραπειών.

Εργατική, ευχάριστη, κοινωνική, η Ειρηνη ακολουθεί από ένστικτο τις εναλλακτικές θεραπείες και όσο εκπαιδεύεται σε αυτές, τόσο επιβεβαιώνει το ένστικτό της. Εξειδικεύεται στο χαλαρωτικό Μασαζ το οποίο εφαρμόζει με ιδιαίτερες γνώσεις και εμπειρία.

Η Ντεριάνα σπούδασε αισθητική. Στη διάρκεια των σπουδών της εξειδικεύθηκε σε όλα τα είδη μασάζ, και στη φροντίδα του δέρματος με και χωρίς μηχανήματα ενώ παρακολούθησε επιμορφωτικά σεμινάρια.Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της ξεκίνησε αμέσως την εφαρμογή στην πράξη εργαζόμενη ως αισθητικός και μασέζ.

Η Αγγελική έχει σεμιναριακή εκπαίδευση στο επαγγελματικό μασάζ. Ενθουσιώδης με τις τεχνικές του μασάζ αλλά και με ό,τι καταπιάνεται, η Αγγελική εμπνέεται από τις προκλήσεις, εργάζεται σκληρά για να πετύχει τους στόχους της, νιώθει περήφανη με ό,τι κάνει και συνεργάζεται θαυμάσια με άλλους επαγγελματίες, με αίσθημα ευθύνης.

Η Μαριάντζελα φοίτησε στο τμήμα αισθητικής της σχολής Μαρακαϊμπο στη Βενεζουέλα από όπου αποφοίτησε το 2017. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της και έως σήμερα δε σταματά να συμμετέχει σε σεμινάρια και σε συνέδρια επιμόρφωσης φυσικοθεραπευτών διευρύνοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές της.

Η Χριστίνα είναι απόφοιτη εργαστηρίου ελευθέρων σπουδών φυσικών εναλλακτικών επιστημών Natural Health Science του τμήματος σπουδών ιατρικών μαθημάτων και ρεφλεξολογίας

Από τη φυσικοθεραπεύτρια μεταπηδά στην αισθητική νιώθοντας οικεία σε έναν χώρο που την εκφράζει. Περνά από το μακιγιάζ στο Σιάτσου και τη ρεφλεξολογία νιώθοντας πως ο χώρος του μασάζ έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα τόσο στην ίδια όσο και στους πελάτες της. Σοβαρή σε κάθε της κίνηση, ακριβής και οργανωμένη, προσφέρει τεχνικές χαλάρωσης και αναζωογόνησης με ηρεμία και αυτοπεποίθηση

Συνδυασμός που θα απογειώσει κάθε σας αίσθηση. Το θεραπευτικό μας δίδυμο σας προσφέρει την μοναδική εμπειρία 4-hand-experience massage. 2 ζευγάρια χέρια φροντίζουν το σώμα σας σε μια συνεδρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Η ομάδα μας μεγαλώνει και δυναμώνει με την προσθήκη του Γεράσιμου! Ο νέος μας θεραπευτής είναι απόφοιτος φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ με πρακτική άσκηση σε φυσικοθεραπευτήριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6978115555

Επικοινωνήστε μαζί μας στο