Τα οφέλη του μασάζ προσώπου

ta-ofeli-tou-masaz-prosopou

Το μασάζ προσώπου βοηθά στην προώθηση του υγιούς δέρματος και παράλληλα, χαλαρώνει τους μύες του προσώπου.Χαρακτηρίζεται για την χαλαρωτική και αναζωογονητική του δράση, βοηθώντας σας να φαίνεστε και να αισθάνεστε καλύτερα. Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το μασάζ προσώπου καθαρά για χαλάρωση είτε για τη θεραπεία μιας συγκεκριμένης πάθησης, υπάρχουν διάφοροι τύποι και τεχνικές μασάζ προσώπου που μπορείτε να δοκιμάσετε. Οι κυριότερες από αυτές είναι: λεμφικό, ρεφλεξολογία, shiatsu και swedish. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικά από τα οφέλη του μασάζ προσώπου.

Αντιγήρανση 

Ένα από τα χαρακτηριστικά του μασάζ προσώπου είναι ότι βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση του δέρματος. Η αποτελεσματικότητα του μασάζ προσώπου έχει αποδειχθεί ότι είναι ορατή στη βελτίωση των ρυτίδων, αλλά και τη χαλάρωση του δέρματος ή την υφή του.

Ακμή 

Η τόνωση του δέρματος μέσω του μασάζ προσώπου, μπορεί να βοηθήσει  στη μείωση της εμφάνισης ακμής. Η κυκλοφορία του αίματος βοηθάται σημαντικά χάρη στο μασάζ και μάλιστα, ενώ η ακμή μπορεί να περιοριστεί χάρη στις κινήσεις και τις μαλάξεις του προσώπου. Τα αποτελέσματα σε ό,τι αφορά την ακμή μπορεί να διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, ανάλογα με την προσέγγιση που ακολουθείτε αλλά και τον τύπο δέρματος. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει ν’ αποφεύγονται οι επιθετικές ή σκληρές κινήσεις και τα απολεπιστικά, ειδικά σε ευαίσθητες περιοχές.

Λάμψη

Το λαμπερό δέρμα είναι το ζητούμενο για κάθε τύπο δέρματος, ανεξαρτήτως φύλου. Το μασάζ προσώπου μπορεί ν’ αποτελέσει το εισιτήριο για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα, προσθέτοντας ένα αίσθημα φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Συμβάλλει ακόμη στην ελαστικότητα ή σύσφιξη του δέρματος, την τόνωση των μυών του προσώπου και την ανακούφιση των σφιγμένων μυών και στην τόνωση της κυκλοφορίας.

Οι θεραπευτές του Massage Joy σας προσφέρουν ένα αναζωογονητικό μασάζ προσώπου στο χώρο σας, το γραφείο ή το σκάφος, είτε θέλετε να αντιμετωπίσετε συγκεκριμένες ιατρικές ανησυχίες, είτε για την μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης που προσφέρει στην επιδερμίδα σας

Απολαύστε μία θεραπεία μασάζ προσώπου από το Massage Joy!